Bij Verfwebwinkel vind je verschillende oplossingen voor je probleem.

Tijdens het schilderen kun je tegen verschillende problemen aanlopen. Voor veelvoorkomende problemen geven we hieronder een oplossing. Mocht je probleem er niet tussen staan kun je altijd contact opnemen met een medewerker van Verfwebwinkel.

Vlekken

Als er vlekken door je latex heen schijnen van schimmel of roet kun je dit met Alabastine Xtra Voorstrijk Vlekken isoleren. Je moet de schimmel wel eerst met schimmelvreter verwijderen. 

Porex 2000 onverdund is geschikt voor het isoleren van allerlei vlekken en nicotine-aanslag op muren en plafonds. 

Schildersproblemen

Wil je een nieuw plafond schilderen is het verstandig om Floetrol aan je latex toe te voegen, dit vertraagt de droging en heb je minder makkelijk kans op baanvorming.

Tijdens het schilderen langs de ruiten trekt de verf vaak een beetje weg bij de kit. Voeg een paar druppels Avis Anti Silicone toe aan de lak en het probleem is opgelost.

Heb je last van blaasvorming in je verf? Voeg dan Owatrol Olie toe. Owatrol Olie zorgt er tevens voor dat de verf beter hecht en vloeit.

Kitten

Om een strakke kitrand te verkrijgen is een finisher aan te bevelen, het zorgt ervoor dat de kit makkelijker bewerkbaar is en niet plakt.  Als je de finisher gebruiken samen met de kitspatel van Den Braven kan het bijna niet mislukken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »