Overige producten van Alabastine

Plamuurmessen van Alabastine

Met al die vulmiddelen in het assortiment kan het niet anders dan dat er ook nog geschikte plamuurmessen zijn. Zo is er een Plamuurmes voor stenen ondergronden en een plamuurmes speciaal voor hout. Voor de twee-componenten houtrotvullers is er een plamuurmessen-set waarmee je de plamuur gereed maakt (mengt) en aanbrengt. Ook de Polyesterplamuur breng je aan met deze plamuurmessen.

Voegen repareren

Daarnaast is er ook een buitenvoegreparatie, zodat voegen in je buitengevel eenvoudig, snel en duurzaam te repareren zijn. Alabastine Voegenreparatie voor buiten biedt uitstekende hechting en een weervast eindresultaat. 

Scheuren en naden in de vloer kunnen gevuld worden met Alabastine Vloervuller om vervolgens afgewerkt te worden met bv de Alabastine Garagevloercoating. Deze complete set zorgt ervoor dat de vleor weer als nieuw wordt.

Voegen en tegelrand repareren

Voegen en tegelranden vies, beschadigt of vuil? Repareren kan met de voegen- en tegelrand reparatie en vervolgens beschermt de Alabastine Voegenbeschermer de voegen tegen vocht, kalk en vuil.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »