Vertrouwde kwaliteit in een nieuw jasje

 

Bij Verfwebwinkel.nl zijn we verheugd om de nieuwste updates van Trimetal aan te kondigen, waarbij bekende verfproducten niet alleen een nieuwe naam krijgen, maar ook een verbeterde formule en indeling. Deze vernieuwingen maken het eenvoudiger om voor elk schilderproject het juiste product te kiezen, met behoud van de kwaliteit die je van Trimetal gewend bent. Lees verder om alle details te ontdekken! 

 

Supérieur: optimale bescherming voor buitenhout

 

Zoek je een verf die jouw houtwerk buitenshuis langdurig beschermt? Kies dan voor de Permaline Supérieur. Deze hoogglanslak, biedt tot 10 jaar bescherming en is versterkt met Hybride alkydhars voor maximale UV-bescherming en glansbehoud. 

 

4SO: schilderen in elk seizoen

 

De geheel nieuwe 4SO-lijn van Trimetal is perfect voor onderhoudswerkzaamheden in alle vier de seizoenen. Of het nu gaat om de Permaline Silicon Brillant 4SO of de Permaline Satin 4SO, deze producten garanderen een uitstekende dekking en duurzaamheid, wat jou de vrijheid geeft om het hele jaar door te schilderen.

 

De nieuwe Permaline Primer 4SO is verbeterd door de beste eigenschappen van zijn voorgangers te combineren. Dit resulteert in een primer die zorgt voor een ongeëvenaarde hechting en duurzaamheid, klaar om elke uitdaging aan te gaan. 

 

Sneldrogend: snel terug naar de dagelijkse routine

 

Voor projecten waar tijd een cruciale factor is, biedt onze Permaline Sneldroog Brillant een ideale oplossing. Deze verf droogt zo snel dat ramen en deuren al binnen 2 uur na het schilderen gesloten kunnen worden, waardoor deze lijn een favoriet is voor snelle en efficiënte klussen. 

 

Gemakkelijk, snel en efficiënt

 

Deze vernieuwingen van Trimetal zijn ontworpen om jouw schilderervaring te verbeteren. Of je nu een doe-het-zelver bent of een professional, bij Verfwebwinkel.nl vind je altijd het perfecte product voor jouw project. Heb je nog verfbenodigdheden nodig? Koop ze dan ook bij ons! Vergeet niet om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief voor meer updates en tips en volg ons op social media voor de laatste trends. 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »