Sikkens kleurenwaaiers met alle Sikkens kleuren

Op zoek naar de perfecte kleuren voor in en om jouw huis? Met de Sikkens kleurenwaaier wordt die zoektocht een stuk eenvoudiger! Met duizenden kleuren onderverdeeld in overzichtelijke Sikkens kleurcollecties vind je altijd een kleur die bij jouw schilderklus past. Dus of je nu de slaapkamermuur, je voordeur of een oude kast van een nieuwe kleur verf wilt voorzien: met een van de Sikkens kleuren zit je altijd goed! Bestel de kleurstalen en waaiers van Sikkens eenvoudig en snel online in de webshop van Verfwebwinkel.

Sikkens kleuren voor iedere schilderklus

Sikkens verf is in duizenden kleuren te mengen. Zo vind je voor iedere schilderklus een passende kleur. Sikkens beschikt over verschillende unieke kleurcollecties. Daarnaast is Sikkens verf ook verkrijgbaar in onder andere de populaire RAL-kleuren. Wat voor kleur je ook zoekt: bij Verfwebwinkel kun je jouw Sikkens verf altijd in de juiste kleur laten mengen!

Sikkens Kleurcollectie naar RAL: jouw vertaalslag van RAL-kleuren naar Sikkens verf

De Sikkens Kleurcollectie naar RAL maakt de vertaalslag van de RAL-kleurcodering naar die van Sikkens. Zo weet je precies welke Sikkens kleuren overeenkomen met de bekende RAL-kleuren. Handig, want RAL-codes zijn nog altijd de standaard voor kleurcoderingen in de bouw. De Sikkens Kleurcollectie naar RAL beschikt over 188 kleuren waarin Sikkens verf en leverbaar is.

Sikkens Kleurenwaaier 5051: bevat 2.000 Sikkens kleuren!

De Sikkens Kleurenwaaier 5051 bevat maar liefst 2.000 kleuren die oneindig veel combinatiemogelijkheden bieden. Met 800 vertrouwde tinten uit de Sikkens 4041 kleurenwaaier en 1.200 nieuwe verftinten, raak je nooit uitgekeken. De grote, matte stalen lopen van witte- en neutrale- via warme tinten naar koele kleuren. Een onmisbare kleurbron voor iedere professional!

Sikkens Kleurselectie Witten: voor de perfecte tint wit

De Sikkens Kleurselectie Witten is jouw handboek voor het vinden van de perfecte tint wit. Met maar liefst 84 verschillende tinten wit, is er altijd wel een wittint voor jouw schilderklus te vinden.

Ook handig om verschillende wittinten met elkaar te vergelijken. Het verschil tussen verschillende soorten wit is anders vaak moeilijk te zien.

Sikkens 501 Exterior Color Concept: de mooiste kleuren voor buiten 

Het Sikkens 501 Exterior Color Concept bevat slechts twee kleurstalen per zijde. Zo geniet je van grotere kleurstalen voor een betere indruk van de kleuren. Het Sikkens 501 Exterior Color Concept is speciaal ontwikkeld voor het kiezen van kleuren voor het buitenschilderwerk.

Erkende Sikkens Kleurenwaaier: een exclusieve kleurlijn

Met de Erkende Sikkens Kleurenwaaier vind je de exclusieve kleurlijn van de Erkende Sikkens Specialist. Bijna alle producten van Sikkens zijn in deze kleuren te mengen. Bestel deze kleurenwaaier voordelig en makkelijk online bij Verfwebwinkel!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »