Over ons

Verf kopen doe je bij Verfwebwinkel.nl, dé online verfwinkel van het internet. We zijn voordeliger dan de verfspeciaalzaak bij u in de buurt maar kunnen u toch goed adviseren. Je hebt natuurlijk niet altijd advies nodig, daarom kun je het beste online verf kopen want dan profiteer je van onze voordelige prijzen. Wij zijn altijd bereikbaar voor een vakkundig advies. Wij doen dit niet alleen telefonisch of via de chat en mail.

Bij online verf kopen kun je ook gebruik maken van onze Live Chat functie. Hierbij kunnen wij je net zo goed helpen als in een 'stenen winkel'. Met de handige links die wij mee kunnen sturen tijdens het chatten heeft u snel gevonden wat u zocht of voorkomt u een verkeerde aankoop.

Online verf kopen is echt niet moeilijk

Wij hebben een enorme voorraad van alle toonaangevende verfmerken. Doordat wij alles op voorraad hebben wordt online verf kopen een stuk gemakkelijker omdat je de volgende dag al gelijk kunt gaan schilderen. Of als je het afhaalt kun je vandaag nog aan de slag. Ervaar het gemak van online verf kopen, je zult er snel aan gewend zijn. Zo kun je na je aankoop altijd gemakkelijk je kleurnummers terugvinden, is dat niet handig?

Telefonisch bereikbaar:

 
Maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.
 

Gesloten:

  • Eerste Kerstdag
  • Tweede Kerstdag
  • Oudjaarsdag
  • Nieuwjaarsdag

Bezoek en leveradres:

Verfwebwinkel B.V.
Spoorstraat 19
4702 VV ROOSENDAAL
NEDERLAND

Gratis parkeren voor de deur.  

Telefoon: 0031 (0)85 48 34 100
Whatsapp: 06 51215252
Kamer van Koophandel nummer: 78481546

Btw nummer: 

NL861419340B01Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »