Bestel voordelig online je Clou Waterbeits

Clou waterbeits is zelf aan te maken met water. Één zakje is goed voor 250 ML waterbeits, maar hier kun je ook meer uithalen. Met deze waterbeits is kaal hout aan te kleuren in diverse houtkleuren. Clou waterbeits is onderling mengbaar. Let op! Het hout moet onbehandeld zijn, anders kan de waterbeits er niet intrekken. 

Hoe werkt het?

De beits dient met warm water aangemaakt te worden, hierdoor wordt de waterbeits krachtiger.
Het is belangrijk om de beits na droging af te werken met een blanke lak. Deze lak mag niet op waterbasis zijn, anders gaat Clou Waterbeits uitlopen. Wij adviseren om een alkyd (terpentine verdunbare) vernis/blanke lak te gebruiken. Clou Waterbeits is onderling ook te mengen met elkaar om de juiste kleur te verkrijgen.

Let op: dit is een specifiek product, neem bij vragen contact met ons op zodat wij je van het juiste advies kunnen voorzien.

Bestel voordelig online je Clou Waterbeits

Clou waterbeits is zelf aan te maken met water. Één zakje is goed voor 250 ML waterbeits, maar hier kun je meer uithalen. Met deze zakjes kun je kaal hout aankleuren in diverse houtkleuren. Clou waterbeits is onderling mengbaar, zo kun je altijd de perfecte kleur creëren. Let op! Het hout moet onbehandeld zijn, anders kan de waterbeits er niet in trekken. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »