Bestel Lacq voordelig bij Verfwebwinkel

Lacq is een lijn authentieke houtbeschermingsproducten die op ambachtelijke wijze geproduceerd worden door Vliegenthart. Hiervoor worden alleen de beste grondstoffen gebruikt gecombineerd met traditionele recepten met moderne chemie, om zo producten van hoge kwaliteit te bieden.

Lacq heeft houtbeschermers voor verschillende doeleinden:

  • Binnen
  • Decowax
  • Buiten
  • Jacht en Boten

Lacq voor binnen

Voor binnen heeft Lacq de Vloerolie X10, deze olie kan op houten en betonnen vloeren worden aangebracht. De Vloerolie C10 zorgt voor verfraaiing van het uiterlijk. Ook is de olie een uitstekende beschermlaag tegen slijtage. Vloerolie X10 voorkomt het hinderlijk stuiven van onbehandelde betonvloeren. Na behandeling met Vloerolie X10 zijn de vloeren makkelijk schoon te houden, omdat er geen vuil of vet meer kan intrekken.

Lacq Tungolie is geschikt voor het voeden van hout en beschermt tegen water, alcohol, voedsel en zuren. Tungolie is geschikt voor houten keukenbladen, tafels en ander interieur hout.

Decowax

Decowax geeft het oppervlak een beschermende laag en vult kleine oneffenheden op. Dit maakt deze was uitermate geschikt voor de behandeling van houten meubelen, vloeren of als beschermende toplaag op een poreuze verf. 

Lacq voor buiten

Lacq Hardhoutolie is gemaakt volgens authentiek recept gebaseerd op diverse plantaardige oliën voor het jaarlijks beschermen en onderhouden van onder andere uw houten tuinmeubelen, vlonders of teakhouten dek.

Liever niet een jaarlijks terugkerend klusje? Gebruik dan Energol van Lacq voedt het hout van binnen uit en biedt langdurige bescherming. Door de unieke samenstelling van grondstoffen blijft Energol lang flexibel zodat deze niet scheurt op hout. Energol is leverbaar in diverse transparante kleuren.

Heeft u gepotdekseld hout of bent u liefhebber van carbeauleum? Dan kunt u het beste Natuleum gebruiken. Lacq Natuleum blijft namelijk een lange tijd flexibel, penetreert zeer goed in de meeste houtsoorten en heeft een uitstekend vochtwerend vermogen.
Doordat Natuleum geen vluchtige oplosmiddelen bevat, vindt er geen verlies door verdamping plaats en blijft er na verwerking 100 % materiaal op het hout achter.

Ook Lacq Stockholmer Teer wordt hier veelal voor gebruikt en beschermt zachte houtsoorten al eeuwen tegen rot, insecten en de weersinvloeden en geeft het hout een natuurlijk aanzien. Lacq Stockholmer Teer is een traditionele houtteer gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

Jacht en Boten

Geen mooiere en hogere bolle glans dan die van Lacq Gestookte Jachtlak. Deze op ambachtelijke wijze gestookte jachtlak blinkt uit door een optimale vloeiing, bolle glans, zeer hoge weer- en waterbestendigheid en hoge elasticiteit waardoor de lak niet scheurt op werkend hout. Ideaal dus voor op je boot, maar ook een tafelblad of voordeur zijn de moeite waard in Lacq Gestookte Jachtlak.

Harpuis wordt al eeuwen gebruikt om hout lang goed te houden. Vliegenthart Harpuis wordt traditioneel vervaardigd uit zuiver natuurlijke grondstoffen, blijft lange tijd vettig en plastisch en is tevens uitstekend vochtwerend.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »