Plamuur koop je online bij Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel hebben wij een ruim assortiment plamuur. Je kunt kiezen uit verschillende merken en soorten. Denk hierbij aan professionele merken Bolivia of Poly-Filla Pro maar ook de Alabastine. Bij ons kun je kiezen uit verschillende soorten plamuur. Voorbeelden zijn lakplamuur of snelplamuur. Deze hebben we op waterbasis (acryl) of synthetisch (alkyd).

Voor houtwerk

Kleine gaten
Lakplamuur kan direct op nieuw hout of opgeschuurde oude verflagen worden aangebracht. Deze zijn zowel binnen als buiten toepasbaar. Lakplamuur is verkrijgbaar van Alabastine, Bolivia en Polyfilla. Let er bij het kopen van je plamuur op dat deze voor zowel Acryl- als Synthetische basis verkrijgbaar zijn.

Mocht je niet veel tijd hebben dan is snelplamuur wellicht iets voor jou, deze droogt een stuk sneller en is ook van Alabastine, Bolivia en Polyfilla verkrijgbaar.

Grote gaten
Voor grotere gaten kun je beter voor een 2 componenten plamuur gaan. Deze plamuren zijn op basis van epoxy waardoor deze een stuk beter kunnen doorharden. Je pakt uit beide producten een beetje en mengt deze op bijvoorbeeld een mengplateau. Hierna is het product klaar voor gebruik en makkelijk aan te brengen met een plamuurmes. 2 componenten plamuur is in zowel potjes als een koker verkrijgbaar. Een koker is ideaal voor lastig bereikbare plekken.

Voor metaal en polyester

Voor kleine beschadigingen aan bijvoorbeeld auto's, scooters, caravan of een boot heb je polyesterplamuur nodig. Deze heeft een uitstekende hechting op kunststof, metaal en aluminium. 

Voor beton

Reparaties aan beton kunnen gedaan worden met acryl plamuur, deze is in zowel een pot als een tube verkrijgbaar van Bolivia. Bolivia Acryl Plamuur is voor zowel binnen als buiten geschikt voor het bijwerken van hout, stucwerk, beton en ijzer. Ideaal om oppervlakken glad te maken en om poriën te vullen.  

Let op: Hout moet wel gegrond zijn anders hecht de plamuur niet.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »