Archiefkleuren van Farrow & Ball hier te koop

Farrow & Ball kleuren leverbaar!

Staat jouw favoriete kleur niet meer op de huidige kleurenkaart? Geen probleem! Bij Verfwebwinkel zijn alle archiefkleuren uit voorraad leverbaar. Doordat wij beschikken over een originele Farrow & Ball kleurenmengmachine kunnen wij al de prachtige kleuren uit het verleden direct op kleur maken voor je. Welke kleur je ook maar wilt. Sample potjes zijn helaas niet meer leverbaar maar alle andere soorten verf uiteraard wel.

Sluit Filter

Schilderen met de kleuren van Farrow & Ball

Met Farrow & Ball verf kun je veel kanten op. Alle kleuren zijn te bestellen voor schilderwerk binnen of buiten het huis. Ook de primers van Farrow & Ball zijn te verkrijgen in de verschillende kleurtinten. Zo weet je zeker dat jouw Farrow & Ball muurverf perfect dekt en de echte Farrow & Ball look and feel krijgt.

Heb je jouw favoriete Farrow & Ball kleur gevonden? Dan is het tijd om de juiste Farrow & Ball verfsoort uit te zoeken. Je kunt heel makkelijk de juiste verfsoort bestellen via de kleurpagina in dit overzicht of door de kleurcode hierboven te kopiëren en te plakken op de bestelpagina van de betreffende verfsoort.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »