Het assortiment Wijzonol voorstrijk voor muren is ook online beschikbaar. Het online assortiment bestaat uit:

  • Wijzonol voorstrijk
  • Wijzonol muurvoorstrijk
  • Wijzonol muurvoorstrijk aankleurbaar

Met deze selectie voorstrijk is iedere muur zo geschilderd. Selecteer het voorstrijkmiddel dat je nodig hebt en koop het direct online via Verfwebwinkel.nl.

Wijzonol voorstrijk

Wijzonol voorstrijk gebruik je om de zuiging van nieuwe muren te verminderen. Je kunt dit voorstrijkmiddel gebruiken op verschillende ondergronden, zoals stucwerk, gipsplaten, cellenbeton en gemetselde muren. Het voordeel van het voorstrijkmiddel van Wijzonol is dat je het zowel op binnen- als buitenmuren kunt gebruiken. Bovendien is voorstrijk van Wijzonol waterverdunbaar. Gebruik Wijzonol muurvoorstrijk voor een transparante afwerking. Wil je een voorstrijkmiddel in dezelfde kleur als de afwerklaag? Kies dan voor Wijzonol muurvoorstrijk aankleurbaar.

Wijzonol muurvoorstrijk

Wijzonol muurvoorstrijk is een blank voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie. Het middel gaat de zuiging van steenachtige ondergronden tegen. Ook verbetert het de hechting van de afwerklaag en is het waterdampdoorlatend. De transparante muurvoorstrijk van Wijzonol droogt snel, waardoor je hem dezelfde dag nog zou kunnen afwerken. Werk de laag muurvoorstrijk af met een acrylaatdispersie muurverf. Het is ook mogelijk om de muurvoorstrijk alvast met Wijzonol acrylaatdispersie muurverf te mengen en hem zo te verwerken.

Wijzonol muurvoorstrijk aankleurbaar

Wijzonol Muurvoorstrijk Aankleurbaar is een goed dekkend voorstrijkmiddel voor onbehandelde ondergronden. Het voorstrijkmiddel is in alle kleuren te bestellen. Voer hetzelfde kleurnummer in als je voor de muurverf gebruikt. Het aankleurbare voorstrijkmiddel is in combinatie met alle acrylaatdispersie muurverf van Wijzonol te gebruiken. Je brengt de muurvoorstrijk gemakkelijk aan met een kwast of roller. Het aanbrengen van de Wijzonol muurvoorstrijk aankleurbaar bespaart bovendien één laag muurverf.

Specificaties Wijzonol voorstrijk

De voorstrijk van Wijzonol is anders dan andere merken voorstrijk door de volgende eigenschappen:

  • Vermindert zuiging
  • Verbetert de hechting
  • Zet poederende ondergrond vast
  • Waterverdunbaar

Assortiment Wijzonol voorstrijk

Het uitgebreide assortiment Wijzonol voorstrijk vind je hier online.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »