Het ruime assortiment Wijzonol grondverf koop je hier online. Het assortiment bevat onder andere:

  • Wijzonol grondverf
  • Wijzonol hechtprimer
  • Wijzonol primer
  • Wijzonol grondlak

Met deze verschillende soorten grondverf leg je de perfecte basis voor je schilderklus. Selecteer de verfsoort die bij het te schilderen oppervlak past en koop deze populaire verf online.

Wijzonol grondverf

Wijzonol grondverf is er zowel op waterbasis als op terpentinebasis. De grondverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder natuurlijk ook Wijzonol Grondverf Wit. Wijzonol Oer Grondlak is een grondverf op basis van een klassiek familierecept van Wijzonol. Wijzonol hechtprimer zorgt voor een uitstekende hechting. Zoek je bovendien naar een primer die goed vult? Koop dan de Wijzonol AQUA Hechtprimer. Wijzonol Uni Primer is buiten universeel toepasbaar. Zoek je naar een primer met corrosiewerende eigenschappen? Kies dan voor Wijzonol Aqua Corrosiewerende primer. Wijzonol Dekkend Grondlak is een uitstekende universele grondverf voor buiten. Op een grove ondergrond gebruik je Wijzonol LBH grondlak HV wegens zijn goede vulling. Wil je jaarrond kunnen schilderen, ga dan aan de slag met Wijzonol LBH 4SO Grondlak. Wanneer je meerdere lagen op een dag wil aanbrengen, kies je voor Wijzonol Snelgrond.

Wijzonol Grondverf op waterbasis en Wijzonol Grondverf op terpentinebasis vind je beiden bij Verfwebwinkel. Wijzonol Grondverf Wit is tevens een grondverf op basis van terpentine. Het voordeel van grondverf op waterbasis is dat hij geurarm is. Verf op terpentinebasis is echter gemakkelijker te verwerken door de mooie vloei.

Wijzonol Hechtprimer

Wijzonol Hechtprimer is een hoogwaardige, universele primer voor binnen en buiten. De hechtprimers van Wijzonol hechten uitstekend, zijn oplosmiddelarm, drogen snel en zijn universeel overschilderbaar. Wijzonol AQUA Hechtprimer vult bovendien goed en is snel overschilderbaar.

Wijzonol Primer

Wijzonol Primer is in verschillende varianten verkrijgbaar. Wijzonol Uni Primer is een goede, universeel toepasbare primer voor buiten. Wijzonol Aqua Corrosiewerende Primer is een primer voor het aanbrengen op metaal, hout en kunststof binnen en buiten. Hij isoleert “bloedend” hout en is corrosiewerend. Allebei deze primers van Wijzonol zijn gemakkelijk verwerkbaar en universeel overschilderbaar.

Wijzonol Dekkend Grondlak

Wijzonol Dekkend Grondlak is een universele grondverf voor buiten. Hij is verkrijgbaar per halve liter of in een verfblik van 0,75 liter. De grondlak is eenvoudig te verwerken en goed schuurbaar.

Wijzonol LBH Grondlak

Wijzonol LBH grondlak HV is een hoogvullende grondlak met zeer lange overstaantijd. Hij zorgt ervoor dat grove ondergronden of krassen in hout, metaal of kunststof goed worden opgevuld voor een glad eindresultaat.

Wijzonol snelgrond

Wijzonol snelgrond is de ideale grondverf als je meerdere lagen op een dag wil aanbrengen. Door de snelle droogtijd is de grondlaag snel overschilderbaar. Na 4 uur kun je alweer verder met een van de andere Wijzonol (lak)verfsystemen.

Specificaties Wijzonol grondverf

De grondverf van Wijzonol onderscheidt zich van andere merken grondverf door de:

  • Goede hechting
  • Vaak snelle droging
  • Veelal universele toepasbaarheid
  • Eenvoudige verwerking

Assortiment Wijzonol grondverf

Bestel hier het uitgebreide assortiment Wijzonol grondverf.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »