Sigma voorstrijkmiddel online kopen kan via Verfwebwinkel.nl. Het assortiment voorstrijkmiddel van Sigma bestaat uit onder andere:

  • Sigma voorstrijkmiddel
  • Sigma Sigmafix Universal
  • Sigma WallPrim
  • Sigma Isotop Primer

Met deze verschillende soorten voorstrijkmiddel versterk je muren en plafonds in een handomdraai. Kies het voorstrijkmiddel dat bij jouw voorstrijkklus past en bestel Sigma voorstrijkmiddel online.

Sigma voorstrijkmiddel

Sigma voorstrijkmiddel is er in twee soorten: Sigma Sigmafix Universal en Sigma WallPrim. Dit is een transparant voorstrijkmiddel en een semidekkende voorstrijk. Transparant voorstrijkmiddel adviseren wij alleen voor sterk zuigende oppervlakten, zoals baksteen of kalkzandsteen. Dekkend voorstrijkmiddel van Sigma adviseren we voor nieuw pleisterwerk.

Sigma Sigmafix Universal

Sigma Sigmafix Universal is een transparant voorstrijkmiddel voor binnen en buiten. Dit voorstrijkmiddel vermindert de zuiging van sterk of onregelmatig zuigende ondergronden. Hierdoor hecht muurverf beter. Ook worden poreuze ondergronden door deze voorstrijk goed geïmpregneerd, maar blijft hij wel waterdampdoorlatend. Sigma Sigmafix Universal is tevens uitermate geschikt voor ondergronden die moeten worden behangen. De behanglijm blijft hierdoor beter plakken. Het voorgestreken oppervlak kan echter ook overschilderd worden met diverse soorten muurverf van Sigma Coatings. Het behandelde oppervlak is na circa 6 uur overschilderbaar.

Sigma WallPrim

Sigma WallPrim is een semidekkend voorstrijkmiddel voor binnen. Deze voorstrijk is geschikt voor lichte tot matig zuigende ondergronden. Met dit middel kun je ook reeds geschilderde wanden en plafonds waarop baanvorming of glansbontheid is ontstaan behandelen. Het middel is gemakkelijk te gebruiken. Door het aanbrengen van dit voorstrijkmiddel hecht de muurverf beter en wordt glansbontheid voorkomen. Door de semidekkende afwerking, is het aanbrengen van één laag vaak al voldoende. Sigma WallPrim is overschilderbaar met verschillende soorten muurverf van Sigma Coatings. Het geeft een onbehandelde ondergrond een mooie eerste deklaag waardoor je eindresultaat mooier wordt en meer body krijgt. Deze voorstrijk is reukarm en oplosmiddelvrij.

Specificaties Sigma voorstrijkmiddel

Sigma voorstrijkmiddel is anders dan andere merken voorstrijkmiddel doordat deze:

  • Absorptieverschillen vermindert
  • Gemakkelijk te gebruiken is
  • Glansbontheid voorkomt
  • Reukarm is

Assortiment Sigma voorstrijkmiddel

Neem een kijkje in het assortiment Sigma voorstrijkmiddel.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »