Rust-Oleum primer kopen

Rust-Oleum primer kopen? Bij Verfwebwinkel shop je die eenvoudig en snel online! Een primer is het meest ondergewaardeerde product in een verfsysteem. En dat terwijl een primer in veel gevallen bepaalt wat de kwaliteit van het schildersysteem is. Primers zijn dus erg belangrijk voor het uiteindelijke schilderresultaat. Gelukkig heeft Rust-Oleum een scala aan perfecte primers in het assortiment. Zo krijgt iedere ondergrond de aandacht die het nodig heeft.

De Rust-Oleum primers zijn simpelweg in te delen in 3 productgroepen:

  1. Primers in een spuitbus
  2. 1-component primers
  3. 2-componenten primers

1.     Primers in een spuitbus

Een Rust-Oleum primer of grondverf in een spuitbus is handig om moeilijk bereikbare plekken te behandelen en snel te werken. Ook is de droogtijd van een primer in spuitbus vaak aanzienlijk korter dan die van primers die je met een roller of kwast moet aanbrengen.

Rust-Oleum Painters Touch Hechtprimer

Voor de handige Harry of Hetty heeft Rust-Oleum de universeel inzetbare Painters Touch Hechtprimer.

Rust-Oleum Hechtprimers

Voor op gladde ondergronden en ondergronden waaraan verf moeilijk hecht, is de Hard Hat Hechtprimer of Combiprimer Hechtprimer geschikt.

Rust-Oleum anti-roest primers

Is de ondergrond geroest of een beetje vochtig? Dan is de Rust-Oleum Combiprimer Anti-Roest of Hard Hat roestwerende primer beter geschikt.

Rust-Oleum Galva Zinc 2185

Voor het bijwerken van gegalvaniseerd staal of het bijwerken van blank metaal heeft Rust-Oleum Galva Zinc 2185 ontwikkeld. In deze speciale Rust-Oleum primer zit 90% zink in de droge verflaag. Ideaal voor het bijwerken van bijvoorbeeld lasnaden.

2.     1-component primers

Uiteraard zijn er ook blikken 1-component primer verkrijgbaar om het aanbrengen met kwast of roller mogelijk te maken. Veel van deze Rust-Oleum primers zijn ook te verspuiten met bijvoorbeeld een airless spuit.

Rust-Oleum Roestprimer 769-780

Mocht de ondergrond geroest of licht vochtig zijn dan is de Roestprimer 769-780 erg geschikt.

Rust-Oleum PVDF en Metal Cladding primers

Wil je nieuwe metalen oppervlakken gronden? Voor het gronden van onder andere verzinkt staal, damwanden, PVDF, zink en aluminium worden de Rust-Oleum PVDF-primer en de Rust-Oleum Metal Cladding Primer veel gebruikt.

Rust-Oleum vloerprimer

Voor wie een minerale ondergrond wilt schilderen is de Rust-Oleum Vloerprimer 7201 uiterst geschikt. Deze PU-versterkte primer kan tegen een stootje en versterkt de hechting van bijvoorbeeld de Rust-Oleum vloercoating 7250.

Rust-Oleum Shopprimer 6400

Traditioneel zijn shopprimers om te verspuiten, maar de Rust-Oleum Shopprimer 6400 kan ook met de kwast of roller aangebracht worden. Een shopprimer wordt gebruikt op blanke, koud gewalste, gebeitste, gestraalde of licht geroeste staaloppervlakken.

Rust-Oleum Galva Zinc 1085

Voor het bijwerken van gegalvaniseerd staal of het bijwerken van blank metaal heeft Rust-Oleum Galva Zinc 1085 ontwikkeld. Ideaal voor het bijwerken van bijvoorbeeld lasnaden. Deze primer kan met de kwast of roller aangebracht worden.

Rust-Oleum Multiprimer

Geschikt voor alle soorten ondergronden zoals, kunststoffen, hout, mdf, non-ferro metalen zoals zink en aluminium. Rust-Oleum Multiprimer is op waterbasis dus snel droog en reukarm. Voor binnen en buiten geschikt.

Rust-Oleum Loodvrije Menie

Blank of onbehandeld metaal kun je roestvrij houden met Rust-Oleum Loodvrije menie. Ook geschikt om hout te beschermen tegen beton of cement. Loodvrije menie heeft de kenmerkende oranje kleur.

Rust-Oleum IJzermenie

Eerst ontroesten en daarna 1 of 2 lagen Rust-Oleum Ijzermenie aanbrengen met kwast of roller. Roestwerend voor jaren!

3.     2-componenten primers

Van oudsher zijn twee-componenten primers sterker dan primers die bestaan uit 1-component. Het nadeel van 2-componenten primers is dat ze bijna niet met de kwast of roller aan te brengen zijn. Het mooiste resultaat krijg je dus als je de componenten verspuit. Rust-Oleum kent echter een paar uitzonderingen hierop.

Rust-Oleum Primer 3333

Rust-Oleum 3333 primer is ontwikkeld om aangebracht te worden op niet poreuze, zeer dichte minerale ondergronden. Denk hierbij aan tegels of gevlinderd beton, non-ferro metalen als roestvast staal, aluminium of nieuw verzinkt staal en thermohardende kunststoffen als glasvezel versterkt polyester of epoxy. De Rust-Oleum 3333 primer kan zowel met de roller en kwast als airless verfspuit worden aangebracht.

Rust-Oleum Impregneerprimer 5401 en 5421

Rust-Oleum Impregneerprimer 5401 heeft een uitstekende hechting op minerale ondergronden. Deze primer is speciaal ontwikkeld om met een kwast of roller aan te brengen op beton en andere poreuze, minerale ondergronden. De sneldrogende versie van deze primer is de Rust-Oleum 5421, speciaal voor betonnen vloeren.

Rust-Oleum Sneldrogende primer 3366

Rust-Oleum Sneldrogende primer 3366 is uitermate geschikt voor op gladde en gesloten vloeren zoals gevlinderd beton, leisteen en geglazuurde tegels. Doordat deze lichtgrijze, watergedragen primer snel droogt, kan de grondlaag en afwerklaag op één dag met een kwast of roller aangebracht worden.

Rust-Oleum Metaalprimer 9170/9180

De epoxyprimer van Rust-Oleum is de Rust-Oleum Metaalprimer 9170/9180. Deze sneldrogende, oplosmiddelhoudende 2-componenten hechtprimer bevat speciale roestwerende pigmenten en is lood- en chromaatvrij. Ideaal om blank of gestraald metaal mee te gronden!

Rust-Oleum 5130 primer DSP

Vochtige ondergrond? Geen probleem voor de Rust-Oleum 5130 primer DSP. Dit is een epoxy primer speciaal voor vochtige ondergronden. Rust-Oleum 5130 Primer DSP heft dampdrukeffecten op. Rust-Oleum 5130 Primer DSP voorkomt blaasvorming door lucht en vochtigheid op ondergronden van asfalt of beton.

Rust-Oleum Roestgrondlaag 9169

Rust-Oleum Roestgrondlaag 9169 is ontwikkeld voor gebruik op handontroeste staaloppervlakken en gebaseerd op 2-componenten oplosmiddelhoudende epoxyharsen. Roestgrondlaag 9169 bevat speciale roestwerende pigmenten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »