Alabastine producten online kopen?

Alabastine bestaat inmiddels al ruim 50 jaar. Een aantal jaar geleden werd het bedrijf overgenomen door het grote bedrijf AkzoNobel. De afgelopen jaren heeft Alabastine het assortiment flink uitgebreid en aangevuld met echte probleemoplossers. Daarnaast gaan zij graag met de tijd mee en proberen dan ook continu te innoveren en gebruik te maken van de nieuwste technieken.

Juiste voorbehandeling voor prachtig eindresultaat

Alabastine noemt zichzelf een doorgewinterde kluscoach die hun kennis graag deelt. Daarbij maakt het niet uit of je een rasechte klusser bent, of af en toe een klein klusje opknapt. Met producten zoals de houtvuller, allesvuller, (lak)plamuur of voorstrijk van Alabastine slaagt iedere klus! Met het complete assortiment zijn vrijwel alle ondergronden te behandelen. Of het nu gaat om hout, steen, metaal, tegels of voegen: een juiste voorbehandeling met Alabastine helpt bij het behalen van een prachtig eindresultaat.

Voordelen van Alabastine

  • Compleet assortiment om ondergronden voor te behandelen of te repareren
  • Makkelijk verwerkbare producten
  • Verkrijgbaar in kant-en-klare potten
  • Voor ieder probleem heeft Alabastine een oplossing

Veelgestelde vragen

Dagelijks ontvangen we ontzettend veel vragen over het merk Alabastine, de werking en het gebruik. Wij hebben de veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet:

Wat is Alabastine?

Alabastine is een merk dat onmisbaar is bij het behandelen van hout, steen, metaal en zelfs tegels en voegen. Met een voorbehandeling met Alabastine ben je altijd zeker van een perfect eindresultaat van jouw schilderwerk! In het assortiment van Alabastine kun je verschillende producten vinden, waaronder Alabastine allesvuller, Alabastine vloervuller en een Alabastine grote gatenvuller.

Hoe lang moet Alabastine drogen?

De meeste producten van Alabastine zijn droog na 24 uur. Dat geldt bijvoorbeeld voor de Alabastine allesvuller kant-en-klaar, maar ook voor de poeder variant. De allesvuller steen variant van Alabastine is echter al droog na 2 uur. Het verschilt dus per product wat de exacte droogtijd van Alabastine is. Op onze productpagina’s is de droogtijd altijd te vinden!

Hoe werkt Alabastine?

Alabastine is een vulmiddel waarmee je gaten en oneffenheden kunt vullen in hout, steen, metaal, tegels en voegen. Het is de perfecte voorbehandeling voor een mooi schilderresultaat. Met de Alabastine vul je het gat en strijk je het middel vervolgens glad met een plamuurmes.

Hoe kan ik het beste gaten vullen met Alabastine?

Om gaten met Alabastine te kunnen vullen, verwijder je eerst loszittende delen en maak je het oppervlakte stofvrij. De tube allesvuller moet voor gebruik goed gekneed worden, vervolgens verwijder je het sealtje van de spuitmond. Je drukt vervolgens het vulmiddel van Alabastine in het gat en daarna strijk je met een nat plamuurmes vanuit het midden naar de zijkant het geheel glad.

Gebruik je de Alabastine allesvuller poeder variant? Dan meng je twee delen poeder met één deel water en roer het goed tot een geheel. Er moet een gladde en klonterige pasta ontstaan.

Hoe lang droogt Alabastine bij koud weer?

Het is niet verstandig om Alabastine te gebruiken bij (extreem) koud weer, net zoals dat geldt voor iedere schilderklus. De beste temperatuur om Alabastine te gebruiken ligt tussen de 10°C en 25°C. Koud weer kan de droogtijd van Alabastine producten negatief beïnvloeden.

Neem contact op met onze verfspecialisten

Vragen die wij bij Verfwebwinkel.nl dagelijks horen zijn: Hoe kan ik scheurtjes en gaatjes in het hout repareren? Of hoe kan ik houtbeschadigingen glad afwerken? Of hoe kan ik mijn bestaand en nieuw schilderwerk repareren? Met de producten van Alabastine zijn dit soort problemen eenvoudig op te lossen.

Zo zijn er verschillende producten beschikbaar voor snelle reparaties van kleine gaten en scheuren en het egaliseren van oneffenheden in bijvoorbeeld wanden en plafonds. Genoeg keuze dus. Weet je niet welk product geschikt is voor jouw situatie of klus? Vraag ons dan om advies. Onze verfexperts voorzien je graag van tips!

Bij Verfwebwinkel.nl kun je de producten van Alabastine zowel in de winkel als online verkrijgen. Heb je behoefte aan meer informatie over het assortiment? Neem dan contact met ons op of laat een reactie achter in onze chat! Onze verfspecialisten helpen je graag verder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »