Kies je kleur

Shades by Eric Kuster

Shades by Eric Kuster kleuren zijn verkrijgbaar bij Verfwebwinkel. Alle kleuren en alle kwaliteiten zijn uit voorraad leverbaar.

Shades by Eric Kuster bij ons op voorraad

Shades by Eric Kuster is een kleurenpalet gemaakt door Eric Kuster. Eric is een bekende Nederlandse interior designer en maakt interieurs over de hele wereld. Zijn unieke stijl beschrijft hij zelf als Metropolitan Luxury. Een stijl die je overal kunt plaatsen: een penthouse in de stad, een boerderij op het platteland, in Spanje, Duitsland, Nederland en Amerika. Een wereldse sfeer met het gevoel van een hotel.

Shades by Eric Kuster get the look

Deze prachtige kleuren van Shades by Eric Kuster zijn zeer goed toepasbaar in allerlei interieurstijlen. Bij Verfwebwinkel kun je niet alleen alle verf bestellen van Shades by Eric Kuster. Wij hebben ook een kleurenwaaier en een kleurenkaart in voorraad. Deze stalen zijn 100% kleurecht. Daarnaast is er van iedere Shades by Eric Kuster kleur ook een sample pot beschikbaar. Inhoud van deze sample pot is 100ML Wall Emulsion Silk Mat. Deze muurverf is met een kwast of roller aan te brengen op een muur, houten plaat of een stukje boardkarton. Het voordeel hiervan is dat je de kleur op verschillende plaatsen in huis kunt bekijken. Lichtinval is erg belangrijk, kleur is tenslotte reflectie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »