Hermadix is vooruitstrevend op het gebied van milieuvriendelijke verfproducten. Hermadix produceert alleen maar verf en beits op waterbasis. Het milieu en het welzijn van de samenleving bij deze verfproducent staat voorop. Met een milieubewuste aanpak én productie onderscheiden zij zich ten opzichte van concurrenten.

Milieuvriendelijke producten

Hermadix Coatingsis opgericht in 1945 en heeft sindsdien al een focus op duurzaamheid en milieuvriendelijke producten. Het bedrijf werd in die tijd door de broers Goof en Huib Buijs overgenomen. In eerste instantie produceerden zij alleen kit. Het assortiment breidden zij later uit en zijn toen ook milieuvriendelijke verfproducten voor de tuinbouwsector gaan ontwikkelen.

Duurzame verfproducten

Hermadix produceert inmiddels al jarenlang verven, beitsen, kitten en lakken die veilig zijn en de gezondheid en de leefomgeving niet aantasten. De verfproducten worden uitsluitend op waterbasis geproduceerd. De producten zijn veilig te gebruiken en niet schadelijk voor de gezondheid. Schadelijke oplosmiddelen worden bij het productieproces niet gebruikt. Verder hebben de milieuvriendelijke verfproducten een lange levensduur, zijn de producten gemakkelijk te verwerken en geven ze geen nare luchtjes. Bovendien zijn de producten voorzien van een Environment OK label.

Professionele schilders en de doe-het-zelver

De producten van Hermadix zijn zowel voor professionele schilders als doe-het-zelvers te gebruiken. Zo zijn de producten voor de professional geschikt voor de land- en tuinbouw en in de aannemers- en schildersbranche. Professionals kunnen kiezen uit een compleet assortiment verven, lakken, beitsen en coatings. Verder zijn voor de doe-het-zelver speciale producten gecreëerd om hout in en om het huis te onderhouden en te verfraaien.


Alle voordelen van Hermadix:

  • Milieuvriendelijke focus
  • Produceert producten voor professionele schilders en de doe-het-zelver
  • Divers assortiment aan verven, lakken, beitsen en coatings

 

Bestel de verfproducten direct

Heb je vragen over Hermadix verfproducten? Of wil je de buitenmuren of kozijnen verven maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Geen nood! De Verfwebwinkel.nl verfspecialisten helpen je graag verder! Natuurlijk is het ook mogelijk om de verf direct online te bestellen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »