Staalmeester kwasten koop je bij Verfwebwinkel!

Staalmeester kwasten staan altijd garant voor een professioneel eindresultaat! De Staalmeester kwasten worden in Europa gemaakt. Daardoor hebben deze kwasten een constante kwaliteitsscore en een gegarandeerd glad eindresultaat. De kwasten van Staalmeester kun je gebruiken voor verf, latex, muurverf, primer, vernissen. Of het nu verf op waterbasis is of op terpentine basis. Dat maakt niets uit. Staalmeester kwasten geven u altijd het resultaat waar je op hoopt!

Wil je echt een all-round kwast?

Bestel dan een Staalmeester Pro-Hybrid kwast want die is geschikt voor watergedragen en synthetische verfsystemen. Het grote voordeel van deze kwast is dat de vezel zeer soepel en toch veerkrachtig blijven. In combinatie met buekenhouten steel en een verlijmde touwwoeling kan het niet meer mis gaan. Daarnaast hebben deze kwasten een goede verf opname en afgifte. Dat is belangrijk als je als je de juiste laagdikte aan wilt brengen. Deze hebben we in het rond, ook wel een patentpuntkwast 2020. Maar ook als besnijkwast dat noemen ze bij Staalmeester de 2022 serie. En voor de moeilijk bereikbare plaatsen kun je een gebogen penseel. Voor de grotere platte vlakken, die je bijvoorbeeld wilt vernissen kun je een platte kwast gebruiken, Pro-Hybrid 2023 serie.

Staalmeester viltrol pluist niet!

De Staalmeester Viltrol is een echte premium verfrol. Deze verfroller kun je gebruiken voor het schilderen met alle soorten verf, dus watergedragen en synthetische verf. Het grote voordeel van deze viltrol is dat deze niet pluist, want er is niets zo vervelend als pluisjes in je mooie verf laag. Staalmeester Viltrol heeft een poolhoogte van 5mm en voelt echt superglad aan. Ook geschikt voor vernissen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »