Rambo: bescherm je houtwerk

Rambo is een Nederlands merk wat al bijna 50 jaar bestaat. Zij zijn begonnen met een ruim assortiment aan duurzamer reparatiemiddelen en hoogwaardige transparante beitsen. Ondertussen is Rambo zich volledig gaan specialiseren in houtbeschermende verfproducten. Nu werkt het team van Rambo aan de ‘Rambomissie’ om klussers te helpen met klusadviezen en het ontwikkelen van de beste houtbeschermende verfproducten zodat hout nóg beter en langer beschermd wordt. Een mooie missie waar wij bij Verfwebwinkel graag aan mee werken.

Rambo beits, lak en olie

Welk product je gebruikt om hout te behandelen hangt af van een aantal factoren zoals de locatie van het hout, binnen of buiten, of het soort hout. Rambo Pantserlak is een hoogwaardige lak en werkt als een afsluitende laag op het hout. Dit geeft een vochtwerende werking en is geschikt voor nieuw hout of goed onderhouden ondergronden. Rambo Pantserbeits is een sterke beits die in het hout trekt en daar een vochtregulerende bescherming geeft. Geschikt voor vochtige delen van de tuin en vochtige ruimtes in huis, want de beits kan het opgenomen vocht weer uitstoten. Rambo Pantservernis is een verfraaiende blanke lak voor hout binnenshuis en geeft hout een mooie uitstraling. Rambo heeft ook olie voor het behandelen van hout in en om het huis. Deze olie beschermt en verzorgt verschillende de soorten hout zoals vloeren en (tuin)meubels.

Voordelen van Rambo

  • Gespecialiseerd in houtbeschermende verfproducten
  • Alles voor de bescherming van jouw hout
  • Met gebruik van innovatieve technologieën
  • Breed assortiment
  • Gemakkelijk verwerkbare producten

Ons assortiment Rambo bij Verfwebwinkel

Bij Verfwebwinkel hebben we een mooi en ruim assortiment aan Rambo verfproducten. Om te beginnen hebben we alles wat nodig is voor een goede voorbehandeling. Met Rambo Ontvetter reinig je de ondergrond voor elke verfklus. Ook hebben we Rambo Impregnant en verschillende Rambo grondverven om de ondergrond helemaal klaar te maken voor Rambo Pantserbeits, Rambo Pantserlak, Rambo Pantservernis of Rambo Olie uit ons assortiment.

Schildertips en -advies

Twijfel je toch nog over de beste bescherming voor jouw hout? Of heb je vragen over ons assortiment Rambo beits, lak of olie? Vraag ons gerust om advies door contact op te nemen met de klantenservice of ons te bezoeken in de showroom! Wij delen onze kennis met je en voorzien je graag van handige verftips!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »