Je hebt nog geen producten in je winkelwagen...

Filteren

Klaar
Filters
Gebruik
Glansgraad
Verfsoort

Stucco D'or

1 Product(en)
Sorteer op:

Het Nederlandse merk Histor dateert uit 1949 en maakt sinds 2007 deel uit van PPG Industries. Histor is daarmee één van de grootste en meest innovatieve ontwikkelaars en leveranciers van verven en coatings. In onze onderzoekslaboratoria maken we hoogtechnologische muurverven en lakken met passie en vakmanschap. Verfanaliste Anja Hunnekens van Histor licht toe: 'We proberen álles uit om de mooiste verven met de beste eigenschappen te krijgen. Of we daarvoor nu rechtsom of linksom moeten. Zo hebben we de pigmenten helemaal opnieuw uitontwikkeld. Een megaproject waar de consument veel voordeel bij heeft.': 

Geschiedenis
Histor behoort tot de groep authentieke Nederlands merken. Zoals Droste, Batavus en Douwe Egberts. Na WOII, in 1949, bedacht én in de markt gezet door Albert van Wersch, directeur van de toenmalige Varossieau Verffabriek uit Alphen aan de Rijn. Hij was een entrepreneur die de toekomst groots tegemoet trad. De naam Histor, verwijst naar Historia Exit, oftewel 'het verleden heeft afgedaan'. Van Wersch maakte van Histor het grootste A-verfmerk in Nederland. R

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »