Festool - betrouwbaar, duurzaam en robuust

Met hoge eisen en de vakman centraal in hun verhaal zorgt Festool ervoor dat zij elektrisch gereedschap ontwikkelen die uiterst geschikt is voor elke klus. De producten van Festool zijn makkelijk in gebruik, betrouwbaar, duurzaam en robuust. Een van de populairste categorieën van Festool zijn schuurmachinesDaarnaast zijn ook stofzuigers van Festool verkrijgbaar. Dit zijn compacte, mobiele en doordachte stofzuigers.

Geschiedenis van Festool

1925 het jaar dat het allemaal begon voor toen nog de onderneming Fezer & Stoll. Zij hielden zich in het begin vooral bezig met de reparatie van houtbewerkingsmachines. In 1933 is de naam veranderd naar Festo. Zij hebben zich in de jaren daarna vooral gefocust op productinnovatie en uitbreidingen. In het jaar 2000 ontstaat er een nieuw merk genaamd ‘Festool’. Op hun 75-jarig jubileum verhuizen ze ook naar een nieuwe locatie in Wendlingen. Kwaliteit en innovatie staan voorop bij Festool en daarom bieden zij een breed assortiment aan hoogwaardige gereedschap. Zo kunt u professioneel aan de slag en de hoogste eisen stellen aan uw klus. De hoogwaardige kwaliteit van Festool Nederland zorgt niet alleen voor een goed eindresultaat maar het is ook nog eens een plezier om met deze producten te werken. 

Festool service

Sinds 2013 biedt Festool als eerste en enige in de branche een gratis garantiepakket aan van drie jaar. Hierdoor worden klanten beschermt tegen ongeplande kosten in de eerste drie jaar na aankoop van hun product. Hierbij gaat het niet alleen om materiaal- en fabricagefouten, maar ook om onderdelen die slijten, zoals accupacks, kogellagers, koolborstels, schakelaars en afdichtingsringen. 

Kortom als klant van Festool hoeft u zich geen zorgen te maken over uw apparaten en kunt u gegarandeerd het beste werk leveren. De gehele levensduur van uw gereedschap kunt u genieten van de services van Festool. Maak een account aan op de Festool website om uw apparaat te registreren, let op u dient binnen vier weken na aankoop van uw apparaat het product te registreren. Na het registreren ontvangt u een certificaat als PDF document. Vergeet ook niet dat je elk apparaat afzonderlijk moet registreren. 

Koop jouw Festool gereedschap nu bij Verfwebwinkel

Verfwebwinkel is een officiële dealer van Festool, hierdoor koopt u de producten bij ons met een garantie. Festool gereedschappen en accessoires koop je online bij Verfwebwinkel. Van schuurmachine tot aan schuurvoetje, bij Verfwebwinkel hebben we het allemaal. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »