Farrow & Ball is één van de Engelse verfmerken in Nederland en dé trendsetter op het gebied van kleurgebruik in en om de woning. Het verfmerk is in 1946 opgericht door John Farrow en Richard Ball in het Engelse plaatsje Wimborne, Dorset. De milieuvriendelijke verf is zo bekend dankzij de bijzondere productie, verwerkingswijze en unieke kleuren. Unieke verf

Unieke Verf

De Farrow & Ball verf wordt in de fabriek in Engeland geproduceerd, waarbij er volledige controle over het productieproces is. Daarbij wordt vooral gelet op aspecten zoals het hoge pigmentgehalte in de verf en de rijke harsbindmiddelen. Deze ingrediënten zorgen voor de karaktervolle Farrow & Ball kleuren en de prachtige kleurdiepte. Bijzonder is dat de verf in kleine hoeveelheden wordt geproduceerd. Daarbij worden alle blikken grondig geïnspecteerd voordat zij de deur uitgaan. Kleurverschil is hierdoor uitgesloten, wat zeer uniek is voor verf! 

Farrow & Ball in het interieur


Farrow & Ball verf is geschikt voor iedere ruimte in het interieur: van de woonkamer, slaapkamer tot aan de keuken. Hiervoor is bijvoorbeeld de afwasbare matte Estate Emulsion verf te gebruiken of de beter afwasbare verf Modern Emulsion. Het huis krijgt in ieder geval een unieke look met Farrow & Ball verf.

De namen van de Farrow & Ball kleuren, hebben ieder een eigen verhaal. Deze unieke namen zijn geïnspireerd door de Engelse natuur, historische gebouwen of medewerkers van Farrow & Ball. De intense kleuren hebben ieder een eigen speciale mix van kleurpigmenten. Hierdoor zijn de 132 verschillende kleuren Charlotte’s Locks en Cooking Apple Green niet te imiteren!

Kortom een schilderklus met Farrow & Ball verf is zo geklaard!!

Alle voordelen van Farrow & Ball:

  • Milieuvriendelijke verf
  • Eigen verwerkingsproces 
  • Prachtige kleurdiepte door de goede pigmentatie
  • Kleurverschillen zijn uitgesloten
  • De verf is geschikt voor iedere ruimte in huis
  • 132 verschillende Farrow & Ball kleuren

 

Meer informatie?
De Farrow & Ball verf is online te bestellen bij Verfwebwinkel.nl. Mocht je graag professioneel advies willen hebben over bijvoorbeeld het schilderen van kozijnen of muren met Farrow & Ball verf neem dan contact op met onze verfspecialisten. Wij staan graag voor je klaar!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »