Zinsser levert verf die niet te evenaren is! Innovatie. Kwaliteit. Probleemoplossen. Zinsser is opgericht op deze beginselen in 1849 en is trouw aan zijn oorspronkelijke handvest bleef meer dan 150 jaar. Zinsser werd opgericht door William Zinsser (zie foto hieronder) in 1849. In zijn lange geschiedenis heeft Zinsser zich gevestigd als een merk geassocieerd met unieke, probleemoplossende producten die aan de behoeften van professionele aannemers en DIYers pakken.

Innovatie

Vanaf de introductie van schellak op de Amerikaanse markt in het midden van de jaren 1800 tot de ontwikkeling van een volledige lijn van high-performance primers, wandbekleding producten en coatings voor de preventie van schimmel en meeldauw op lange termijn, is Zinsser geweest op het snijvlak van innovatie, het creëren van nieuwe producten - en nieuwe productcategorieën - aan de behoeften van aannemers te voldoen en overtreffen van hun verwachtingen voor kwaliteit en prestaties.

BIN: Het bedrijf is verantwoordelijk voor vele primeurs geweest ® , Bulls Eye, de eerste-schellak gebaseerde primer-sealer ® 1-2-3, de eerste watergedragen universele primer; DIF ® , de eerste commerciële oplossing voor wandbekleding verwijdering en Perma-White ® , de eerste vorm en schimmel-proof verf. Meer recent, Zinsser gelanceerd Bulls-Eye 123 Plus - een watergedragen primer leveren prestatie die voorheen alleen gezien in-solvent gebaseerde primers - weerspiegelt de voortdurende toewijding aan innovatie.

Kwaliteit

In de loop der jaren is de naam Zinsser synoniem voor kwaliteit geworden.Onze roducten worden geproduceerd in een ISO 9001-gecertificeerde installaties, de consistente, eerste klas kwaliteit. Onze toewijding aan kwaliteit strekt zich uit tot alle gebieden van haar activiteiten.

Probleemoplossende producten

Zinsser heeft een reputatie opgebouwd als een bedrijf dat luistert naar schakelaars en ontwikkelt nieuwe producten - of voegt functies van bestaande producten - aan hun veranderende behoeften te voldoen.

Daarom Zinsser heeft haar primer technologie om nieuwe high-performance, low VOC primer-jagers omvatten; leidt de industrie in de ontwikkeling van producten die behang hangen en verwijdering te verbeteren, en is voortdurend in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten voor de preventie op lange termijn van schimmel en meeldauw.

Bij Zinsser leveren wij producten van wereldklasse die de "echte wereld" uitdagingen aan, het verstrekken van beproefde oplossingen voor schilderen problemen. Onze gepatenteerde BIN primer (zie foto hieronder), bijvoorbeeld, is nooit geëvenaard of overtroffen!

We blijven trouw aan de tradities van innovatie en vastgesteld door onze oprichter, William Zinsser kwaliteit: tot probleemoplossende producten die mensen kunt vertrouwen ontwikkelen. Door vast te houden aan deze principes hebben we Zinsser gemaakt de primer van de keuze voor de professionele schilder.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »