Trimetal is de professional achter de professional!

Trimetal zet zijn schilders altijd en overal op de voorgrond. Want bij Trimetal zeggen ze altijd; Jouw vak is ons vak. Ze garanderen topkwaliteit waarmee je als vakman voor de dag kunt komen. Maar ook als goed geinformeerde doe-het-zelver is Trimtel zeer geschikt. Want Trimetal biedt kwaliteit en garandeert een mooi en langdurig resultaat. En dankzij onze productie in eigen fabriek wij alle ondersteuning bieden die een vakman of doe-het-zelver nodig heeft: voor, tijdens en na de klus!

Trimetal is de professional achter de professional! Daarmee bedoelt Trimetal dat ze een compleet verfsysteem kunnen leveren van hoogwaardige kwaliteit!

Wat is een compleet verfsysteem eigenlijk?

Trimetal heeft een zeer uitgebreid assortiment en biedt daarmee een compleet verf systeem. Dus Trimetal produceert zowel watergedragen als terpentine verdunbare verf. Maakt ook verf voor binnen en buiten. Zelfs heeft Trimetal een uitgebreid assortiment vloercoatings. Daarmee kun je dus als professional echt voor de dag komen.

In het kort:

De echte integratie tussen Brink/Molyn en Trimetal vindt plaats in 1999 en Brink/Molyn gaat op in Trimetal Bouwverven. Na een periode van zeven jaar waarin Brink/Molyn en Trimetal als één merk op de Nederlandse markt actief zijn geweest, is in oktober 2006 afscheid genomen van het merk Brink/Molyn. Het definitieve afscheid van de merknaam Brink/Molyn werd een feit met de omzetting van de watergedragen Sylocryl lakken naar Trimetal Permacryl begin oktober 2006. Vanaf dat moment bestaat Brink/Molyn niet meer. Daarmee is de geleidelijke merkenwissel van Brink/Molyn naar Trimetal Bouwverven afgesloten. Deze overgang was noodzakelijk om in de toekomst een compleet en up-to-date assortiment aan te kunnen blijven bieden. Inmiddels is Trimetal onderdeel van AkzoNobel.

Magnatex is het paradepaardje binnen Trimetal muurverf assortiment

In 2004 werd het welbekende Magnatex binnenmuurverven assortiment omgezet van Brink/Molyn naar Trimetal. Tijdens de Bouwbeurs in Utrecht is in maart 2005 de volgende stap naar een volledig assortiment onder het merk Trimetal aangekondigd. Al jaren is Magnatex een absolute topper binnen het assortiment en altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel.

De voordelen op een rijtje

  • Verfwebwinkel heeft een eigen kleurmengmachine, wij kunnen alle kleuren mengen
  • Een betrouwbare partner voor kwalitaitief hoogstaande producten
  • Voordelig online te bestellen

Alles wat je wilt weten over Trimetal verf kun je vragen aan onze verfspecialisten!


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »