Paint & Paper Library is een verfmerk dat oorspronkelijk is opgericht voor en door interieurontwerpers. Interieurontwerper David Oliver richtte het Engelse verfmerk ruim twintig jaar geleden op in Londen. Ondertussen is de verf van Paint & Paper Library uitgegroeid tot de favoriet van zowel ontwerpers en binnenhuisarchitecten als veeleisende woningeigenaren. Het merk biedt de kwaliteit die je van Engelse verf mag verwachten.

Ken je de verf van Paint & Paper Library nog niet? Dat kan kloppen! Verfwebwinkel is vooralsnog de enige webshop in Nederland en België die deze verf online verkoopt. Bestel deze Engelse verf hier exclusief online! Meer weten? Alle producten en informatie over het Engelse verfmerk vind je hier.

Paint & Paper Library verf online kopen

Paint & Paper Library verf online kopen doe je dus exclusief bij Verfwebwinkel. Hier vind je de vijf verschillende afwerkingen van deze Engelse verf, drie watergedragen- en twee oliegedragen afwerkingen.

Kies voor matte muurverf Pure Flat Emulsion of de beter afwasbare matte muurverf Architects’ Matt. Pure Flat Emulsion is tevens verkrijgbaar in een handige sample pot. Lakverf Architects’ Eggshell sluit de watergedragen afwerkingen af. Gebruik deze lakverf in combinatie met Architects’ Undercoat voor het beste resultaat.

Oil Eggshell en Oil Gloss zijn de zijdeglans en hoogglans lakverven op oliebasis van Paint & Paper Library. Bestel ze samen met de bijbehorende Oil Primer Undercoat direct in onze webshop.

Paint & Paper Library kleuren

Engelse verf staat bekend om haar rijke kleurpigmenten. Dit geldt ook voor de 180 unieke verfkleuren die het palet van Paint & Paper Library rijk is. Het volledige kleurpallet aan verf wordt volgens uitzonderlijk hoge standaarden in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd. Het is niet voor niets dat deze Engelse verf bekend staat om het creëren van de perfecte balans tussen kleur, licht en sfeer in het interieur.

Architectural Colors & Original Colors

Het kleurenpallet van Paint & Paper Library is goed doordacht. Het bestaat uit 95 zogenaamde ‘Architectural Colors’ en 85 ‘Original Colors’. De kleuren verrijken ieder interieur, of dat nou modern, landelijk, industrieel of klassiek is ingericht.

De Architectural Colors bestaan uit 19 verschillende neutrale kleurreeksen van 5 tinten per kleur. De kleuren zijn genummerd van I tot en met V. Zo is Paint & Paper Library Slate I, Slate II, Slate III, Slate IV en Slate V een populaire neutrale kleurreeks. De kleuren zijn geordend van licht naar donker, met I als lichtste variant en V als donkerste verftint. Kies voor een van de kleuren uit de reeks of gebruik ze op verschillende oppervlakken in een ruimte.

Wie wil knallen met kleur, focust op de onderste helft van de Paint & Paper Library kleurenkaart. Hier vind je de Original Colors. Deze kleuren zorgen voor meer kleurdiepte wanneer je ze gebruikt in combinatie met de Architectural Colors in dezelfde kolom. Uiteraard zijn ze ook los te gebruiken om kleuraccenten aan te brengen of een statement te maken in een ruimte.

Je vindt alle verfkleuren van Paint & Paper Library terug op de kleurkaart van het merk. Speciaal voor professionals is er daarnaast een Paint & Paper Library Colour Album. Hierin vind je grotere kleursamples en doe je inspiratie op voor het kleurgebruik bij jouw klanten.

Milieuvriendelijke verf van Paint & Paper Library

Paint & Paper Library is zich als verfproducent bewust van haar verantwoordelijkheid voor de omgeving. Zoals ze zelf zeggen: “Met creativiteit komt verantwoordelijkheid en met schoonheid komt een plicht.” Bij Paint & Paper Library zien ze het als hun plicht om hun ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken. Daarom wordt alle verf nog altijd op traditionele wijze met milieuvriendelijke ingrediënten en zo min mogelijk vluchtige organische stoffen geproduceerd. Wanneer je voor verf van Paint & Paper Library kiest, kies je dus voor een milieuvriendelijke verf.

Bestel Paint & Paper Library verf direct online

De verf van Paint & Paper Library bestel je exclusief online in de webshop van Verfwebwinkel. Wanneer je voor 17:00u je bestelling plaatst, ontvang je die de volgende werkdag al bij je thuis. Bovendien is bezorging vanaf € 50 helemaal gratis.

Heb je een vraag over de verf van Paint & Paper Library of andere producten uit de webshop? Neem dan contact met ons op door ons te bellen of appen. Langskomen kan ook in onze winkel aan de Brugstraat in Roosendaal. Hopelijk tot snel bij Verfwebwinkel!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »