Flexa Pure kleurt elke dag bijzonder

Flexa Pure is iets wat niet alledaags is. Het is bijzonder en hier wil je het liefst elke dag van genieten. Elke keer wanneer je een kop koffie of thee drinkt of wanneer je aan het genieten bent op de bank ervaar je de levendige kleuren van Flexa Pure op je muren. 

Flexa Pure by Flexa ColorLab 

Pure by Flexa colorLab is een product van hoogwaardige kwaliteit met een bijbehorend kleurenpalet dat is ontworpen door de kleurspecialisten van Flexa. Door hun kennis en ervaring te gebruiken hebben zij pigmenten kunnen selecteren die zorgen voor een diep en intens eindresultaat met een langdurige uitstraling. Zo zorg je met Flexa Pure ervoor dat jouw interieur nog meer tot leven komt. 

Flexa Pure glansgraden

Flexa muurverf is beschikbaar in verschillende glansgraden. Voor de Flexa Pure producten kan je kiezen voor extra mat en zijdemat. Voor muren is de standaard dat ze een matte afwerking krijgen. Flexa Pure heeft ook een unieke krijtverf. Door de poederachtige matte afwerking krijgen meubels, accessoires en muren een authentieke uitstraling. Daarnaast is de krijtverf van Flexa Pure schrobbaar met kleurbehoud. 

De lakken van Flexa zijn beschikbaar in mat, zijdeglans en hoogglans. Zijdeglans glanst niet zoals hoogglans, maar is ook niet helemaal mat. Zijdeglans zit er eigenlijk tussenin en wordt ook wel ‘satin’ genoemd. Wil je een warmere uitstraling geven aan een ruimte, probeer dan eens zijdeglans verf van Flexa Pure. 

Hoogglans lak is de meest glanzende. Wij raden daarom aan om hoogglans alleen te gebruiken op een oneffen ondergrond wanneer je deze wilt benadrukken. Ga je toch voor hoogglans op een effen ondergrond dan krijg je een mooi glanzend effect. Hoogglans is tot slot ook als makkelijkst schoon te maken en daarom ook ideaal voor ruimtes die snel vies worden. Denk hierbij aan de keuken of kinderkamer. Alle producten van Flexa Pure zijn gemaakt op waterbasis en zijn zeer duurzaam. 

Flexa de trendsetter

Als onderdeel van AkzoNobel is Flexa uitgegroeid tot een van de grootste verf fabrikanten. De kleurspecialisten van Flexa zorgen ervoor dat zij een trendsetter zijn op het gebied van interieur en kleur. Dit doen ze bijvoorbeeld door middel van jaarlijks een ‘kleur van het jaar’ uit te brengen, de kleurspecialisten kijken dan naar trends en verwachtingen en baseren daar hun keuze voor de kleur van het jaar op. 

Bestel Flexa Pure nu bij Verfwebwinkel

Door Flexa Pure te gebruiken kan jij je persoonlijkheid uiten en je interieur laten stralen. Flexa Pure verf bestel je voordelig online bij Verfwebwinkel. Deze exclusieve verf van Flexa is slechts door enkele verkooppunten in Nederland verkrijgbaar. Prachtige kleuren en schitterende finishes koop je eenvoudig online bij Verfwebwinkel. Wil je toch nog gratis deskundig advies? Neem dan contact op met onze verfspecialisten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »