Dreumex maakt al meer dan 70 jaar handreinigers voor de industrie. 

Ooit opgericht in het plaatsje Dreumel in de provincie Gelderland. Bekend geworden in de automotive en bouwsector. Dreumex is marktleider geworden in handreinigers door jarenlang te blijven innoveren. Dit doet Dreumex zelf want zij beschikt over een afdeling research en development. Een van de laatste innovaties is het One2Clean systeem. Daarmee kun je touchfree de juiste hoeveelheid handreiniger doseren op je hand. Deze dispenser doseert exact voldoende om je handen te reinigen. Dit bespaart flink in het verbruik van Dreumex Handreinger.

Naast schone handen is hygiene ook belangrijk. Dit is voor Dreumex geen probleem, maar in de schildersbedijfstak niet echt noodzakelijk.

Paradepaardje binnen het assortiment van Dreumex zijn de Dreumex Expert Wipes. Deze wipes zitten in een handzame emmer en de wipes zijn er gemakkelijk uit te trekken. De Dreumex Expert Wipes zijn voorzien van handreiniger uit de Expert lijn van Dreumex. Zeer goed in te zetten voor het reinigen van handen, kleding, voorwerpen die vervuild zijn door verf of latex.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »