Cetabever - Hou’t simpel

CetaBever bestaat al meer dan 100 jaar. Wat ooit in een bollenschuur in Beverwijk begon is uitgegroeid tot een groot en zelfstandig onderdeel van de AkzoNobel-groep. De naam CetaBever is ontstaan doordat de naam van één van de dochters van de oprichters: Greta werd samengetrokken met ‘Bever’ van Beverwijk. 

Er werd vanuit CetaBever altijd goed gelet op wat de markt doet en zo werd er in de loop der jaren ook uitgebreid, zowel met assortiment als personeel. Door de uitbreidingen verschoven de werkzaamheden in de loop der jaren van het produceren en verkopen van poetsartikelen en lijmen, naar de beitsen en oliën zoals iedereen ze nu kent. 

CetaBever heeft altijd al veel aandacht gestoken in onderzoek en het leveren van de hoogste kwaliteit. Daarom openden zij in 1934 al hun eerste laboratorium. De gedachten van de oprichters zijn nog steeds een onderdeel van CetaBever en daarom wordt er vandaag de dag nog steeds gezocht naar het verbeteren van de producten. Er wordt gekeken naar zowel de kwaliteit als duurzaamheid van de producten om de uitstraling van hout te verlengen en versterken.

CetaBever beits met een natuurlijk effect

Het hout rond je huis optimaal beschermen en alsnog de natuurlijke matte uitstraling van hout behouden. Met de nieuwe CetaBever natuurlijk effect producten krijg jij dit voor elkaar. 

De CetaBever Natuurlijk Effect lak of beits is verrijkt met natuurlijke oliën en geeft een extreem matte uitstraling aan jouw hout. Hierbij wordt het hout langdurig beschermd maar behoud het ook de natuurlijke uitstraling.

CetaBever vlonder & terras Natuurlijk Effect is ideaal voor het beschermen van vlonders, terrassen en buitentrappen. Voor het beste resultaat adviseren wij om dit te gebruiken op onbehandeld hout. Deze nieuwe beits met natuurlijk effect biedt ook nog eens bescherming tot wel 3 jaar lang. 

Verschil CetaBever Olie en Beits

Om het hout optimaal te kunnen beschermen is het belangrijk om te weten wat het verschil is tussen Olie en Beits. We leggen graag het verschil uit. 

Olie: De olie dringt diep door in het hout en hierdoor behoudt het hout ook het beste zijn natuurlijke uitstraling. Maar over het algemeen biedt olie wel een minder lange bescherming dan beits.

Beits: Beits dringt maar deels door in het hout. Hierdoor vervalt de meest natuurlijke uitstraling voor het hout wel, maar beits beschermt wel beter en langer dan olie en gel. Hierdoor heeft het hout ook minder bewerkingen nodig. 

Voordelen van CetaBever

  • Snel en gemakkelijk te gebruiken
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Lange duurzaamheid

CetaBever bij Verfwebwinkel

Is het tijd om het houtwerk in uw tuin te beschermen een een frisse look te geven? CetaBever heeft voor alle soorten houtwerk een oplossing.

Bij verfwebwinkel vindt u een compleet assortiment van CetaBever voor het beschermen tegen weersinvloeden en het mooi houden van al uw houtwerk in de tuin. Van schuren, tuinhuizen, gevels, kozijnen, schuttingen, vlonders, terrassen tot palen en bielzen.

De producten van CetaBever zijn verkrijgbaar in transparante en dekkende kleuren. Transparant wil zeggen dat het hout na behandeling nog steeds zichtbaar is. De transparante beits bij Verfwebwinkel zijn allemaal kleurloos.

Dekkend betekent dat het hout nauwelijks of niet meer zichtbaar zal zijn. Dekkende beits is beschikbaar in verschillende kleuren. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »