Bestel voorstrijk met korting tot wel 40%

Voorstrijk wordt gebruikt om sterk zuigende oppervlakken of onregelmatige ondergronden voor te bereiden op schilderwerk. Voorstrijk aanbrengen zorgt ervoor dat de verf regelmatig wordt opgenomen door de ondergrond en voorkomt hiermee kleurverschil en oneffenheden.

Sneldrogende voorstrijk

Wil je snel klaar zijn met je klus? Maar toch een kwalitatief goed product gebruiken? Dan is Alabastine Sneldrogende Voorstrijk het product voor jou. Na 3 uur is deze al overschilderbaar en deze voorstrijk zorgt voor een zuiniger verbruik van latex en structuurverf.

De Alabastine Voorstrijk Fixeer is ook een sneldrogende voorstrijk. Deze is ook al na 3 tot 4 uur droog!

Voorstrijk op kleur

De Wijzonol Muurvoorstrijk Aankleurbaar is een handig product wanneer je een lichte muur donker gaat verven of andersom. Dit middel is namelijk aankleurbaar. De Wijzonol Muurvoorstrijk is verkrijgbaar in alle kleuren van het Wijzonol AQ Kleurenmengsysteem! Daardoor heb je minder lagen muurverf nodig. Met de voorstrijk heb je immers al een kleur aangebracht.

Ook de Sikkens Alphacryl Pure Primer is verkrijgbaar in kleur! Je hebt de keuze uit alle lichte kleuren van het Sikkens 4041 Color Concept of wit. De Trimetal Magnaprim Fix is ook een voorstrijkmiddel dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren.

Engelse voorstrijk

Little Greene Wall Primer Sealer is een voorstrijk die goed dekt en reukarm is. De primer zorgt voor een uitstekende hechting. Ook deze voorstrijk is verkrijgbaar in lichte kleuren of wit. De Farrow & Ball Wall & Ceilling primer and undercoat is ook dekkend voorstrijkmiddel. Let op dat je deze primer altijd moet verdunnen! De Farrow & Ball Wall & Ceiling primer and undercoat is verkrijgbaar in verschillende kleurtonen.

Tip! Kies net een tint lichter dan de uiteindelijke kleur van de muur. Dan kun je goed bijhouden waar je bent gebleven wanneer je de muurverf aanbrengt!

Blank voorstrijkmiddel

Werk je liever met een blank voorstrijkmiddel? Dan zijn de Wijzonol Muurvoorstrijk, de Trimetal Globaprim Fix en de Sikkens Alpha Aquafix goede producten! Ook de Porex 2000 is een blank voorstrijkmiddel. Dit middel is een zeer hoogwaardig kwalitatief product dat zorgt voor een enorme hechting. De Sigma Sigmafix Universal, de Boonstoppel Garantietex Fixeergrond en de Weber Flevopol zijn ook voorstrijkmiddelen die vrijwel kleurloos opdrogen.

Wit voorstrijkmiddel

De Trimetal Dialprim en Trimetal Globaprim Hydro zijn witte voorstrijkmiddelen. De Alabastine Rolbare Voorstrijk Dekkend Wit en Alabastine Rolbare Voorstrijk Alles-in-1 zorgen met hun witte kleur ook voor een dekkende basislaag. Zelfs fellere kleuren kun je met dit voorstrijkmiddel dekkend wit voorstrijken.

De Histor Perfect Base Dekkende Muurvoorstrijk is verkrijgbaar in wit of grijs. De witte variant kun je gebruiken voor een afwerking met lichte kleur en de grijze voor een donkere afwerking. De Mathys Primer 44HS is ook een grijs voorstrijkmiddel.

Ook de Sigma WallPrim of de Trimetal Magnaprim Isol zijn witte voorstrijkmiddelen. Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende tinten wit.

Voorstrijk speciaal tegen vlekken

Met Alabastine Vlekken Voorstrijk reken je met vrijwel alle vlekken af. Hiermee zijn roet- en vochtvlekken en is nicotinevervuiling verleden tijd! Deze voorstrijk is overschilderbaar met alle soorten muurverf en is sneldrogend. Dit product isoleert geuren wanneer je 2 à 3 lagen aanbrengt.

Voorstrijk voor vochtige ruimtes

Wil je een muur beschermen tegen vocht? Dan is Alabastine Xtra Voorstrijk Vochtige Muren en Kelders het product wat je nodig hebt. Deze voorstrijk voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag, vochtplekken, schimmelvorming en afbladderende verf. Na het aanbrengen van dit product kan muurverf of behang zelfs meteen worden aangebracht!

Ecologische voorstrijk

De watergedragen impregneerprimer Mathys Paracem Deco Nature Primer NF heeft een ecolabel.. Het product is ook geschikt voor onder andere plafonds, gyproc, gipsplaten en gasbeton en wordt geleverd in standaard wit.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »