Omdat een goed onderhoud van uw parket, houten vloeren of kurkvloeren belangrijk is voor de levensduur, is het belangrijk de juiste onderhoudsproducten te gebruiken.

Trae-Lyx heeft speciaal voor de met Trae-Lyx producten behandelde vloeren diverse onderhoudsproducten in het assortiment.

De Trae-Lyx onderhoudsproducten zijn onder te verdelen in:

  • Cleaners/reinigers
  • Bescherming

Cleaners / reinigers:

Voor het even snel (plaatselijk) reinigen is de Trae-Lyx Spray & Clean ontwikkeld. Deze is geschikt voor van alle soorten Trae-Lyx lakken.

Voor het regelmatig reinigen van oppervlakken die met olie of was behandeld zijn is er de Trae-Lyx Olie en Wax Floor Cleaner. Dit product is volledig biologisch afbreekbaar, huidvriendelijk en zuinig in gebruik.
Voor deze oppervlakken is de Trae-Lyx Hardwax Pro Floor Cleaner ook geschikt. Dit is een watergedragen en milieuvriendelijk reinigingsmiddel voor regelmatig gebruik op vooral geoliede vloeren.

Oude polish lagen kunt u verwijderen met de Trae-lyx Polish Verwijderaar. Dit is een watergedragen reinigingsconcentraat dat oude lagen vloerpolish verwijdert en tevens de vloer ontvet.

Bescherming:

Trae-Lyx Vloerpolish is een sneldrogend watergedragen, moderne zelfglanswas met een groot vullend, vuilafstotend, waterafstotend en beschermend vermogen.

Trae-Lyx Onderhoudsmiddel Naturel is zowel een onderhouds- als een reinigingsmiddel voor met Trae-Lyx Naturel behandelde vloeren. Heeft u de vloeren met vloer-, parket- of project lak van Trae-Lyx behandeld gebruik dan voor het onderhoud van deze vloeren het Trae-Lyx Onderhoudsmiddel. In één behandeling In wordt de vloer gereinigd, verzorgt en behoudt de vloer zijn natuurlijke uitstraling.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »