Het Cachemire assortiment is zorgvuldig samengesteld door ervaren kleurenspecialisten. Steeds op zoek naar nieuwe nuances, ontwierpen zij een pallet van 120 kleuren die u een beeld geven van wat Cachemire allemaal kan betekenen. Kleuren die uw ruimte een bijna voelbare uitstra ling geven.



De Cachemire-kleurenkaart laat u ruimte voor schitterende combinaties. Door kleuren te combineren gaan ze nog meer leven, nog meer sfeer creëren.

Kiest u voor kleuren uit dezelfde kleurengroep of gaat u voor een gedurfdere combinatie met een of meer contrastkleuren? Wat u ook kiest, het resultaat is steeds verbluffend.

Cachemire:

Niet alleen kleur drukt zijn stempel op uw interieur. Ook de structuur van de verf bepaalt mee de uitstraling van uw ruimte. Met de design verfcollectie Mathys Cachemire creëert u de sfeer die het best bij u past. Smaak en temperament, daar draait het allemaal om bij de producten van Mathys Cachemire.

Alle Cachemire-verven zijn watergedragen en hebben een laag VOS-gehalte. Verf met een hart voor het milieu, dus. Zonder in te leveren op de kwaliteit.

Cachemire Mat Intense

Cachemire Mat Intense verbergt oneffenheden en werkt reflecties weg. Deze duurzame,  perfect dekkende kwaliteit verf heeft een onvergelijkbare schoonheid. Intens mat geeft uw ruimte een zoet-zachte uitstraling.

Cachemire Mat Velours

Mag het iets ‘chiquer’? Cachemire Mat Velours creëert met zijn subtiele glans een ongeëvenaarde dimensie. Cachemire Mat Velours is afwasbaar, perfect dekkend en van een uitmuntende kwaliteit.

Cachemire Laque Mate

Cachemire Laque Mate is een waterverdunbare hoogwaardige lakverf met een subtiele, verrassende matte afwerking. Voor de extra sfeer, die final touch.

Cachemire Sable

De matte, fluweelachtige muurverf Cachemire Sable Base met zandstructuur zorgt voor een warm, natuurlijk effect. Cachemire Sable is geschikt voor alle stijlen: van traditioneel tot modern. Dankzij de fijne textuur verbergt deze verf kleine oneffenheden. Gebruik Cachemire Sable Primer als hechtingslaag voor een gelijkmatig eindresultaat. Door de ondergrond af te werken met de Cachemire Sable Finish wordt de ondergrond afwasbaar en krasvast.

Cachemire Metallic

Cachemire Metallic zorgt voor een stralend, helder effect. Deze verf, met écht metaalpoeder, is ideaal voor kleinere oppervlaktes zoals kaders, meubels en decoratie-objecten. Maar de verf is ook geschikt voor muren en plafonds. Cachemire Metallic bestaat zowel in goud, zilver als brons. Cachemire Metallic Finish geeft een extra fonkelend effect

Cachemire Beton

De stoere, robuuste betonlook is niet langer enkel voorbehouden voor winkels, magazijnen en grote ruimtes. Ook in de particuliere woningen krijgt de imitatie betonlook een plaats. Cachemire Beton past uitstekend in moderne interieurs. Dankzij de vele kleuren van Cachemire Beton krijgt uw interieur bovendien altijd een persoonlijke touch. 
Cachemire Beton Primer is een watergedragen witte hechtingsprimer met een fijne korrelige structuur. Ideaal om ondergronden voor te bereiden voor Cachemire Betonlook. Verbetert het aanbrengen en de
hechting van Cachemire Beton op de ondergrond. Cachemire Beton Finish is een transparante gel-vernis ter bescherming van Cachemire Betonlook



DOWNLOAD hier de Cachemire brochure

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »