Je hebt nog geen producten in je winkelwagen...

Voorstrijk

0 Product(en)
Sorteer op:

Histor heeft drie verschillende voorstrijkmiddelen:

  • Dekkende voorstrijk

  • Fixerende voorstrijk 

  • Muurvoorstrijk

Dekkende voorstrijk:

Onbewerkte muren hebben vaak een zuigende werking. Steenachtige ondergronden, zoals gips, beton en pleisterwerk, hebben nog een onregelmatige zuigkracht ook. Daarom is het verstandig om zo’n muur voor te behandelen. Histor Perfect Base Dekkende Muur Voorstrijk zorgt voor een strakker eindresultaat, zonder kleurverschil of vlekken. De beste dekking voor donkere en intense kleuren.

Fixerende muurverf:

Heb je een gekleurde hand als je over de nog onbehandelde muur wrijft? Dan heb je te maken met een poederende ondergrond. Histor Perfect Base Fixerende Voorstrijk is de basis bij uitstek voor dit soort lastige muren. Het fixeert de poederende laag en vermindert ook nog de zuigingsverschillen. Deze Fixerende Voorstrijk is zowel binnen als buiten toe te passen.

Muurvoorstrijk:

Onbehandelde steenachtige ondergronden, zoals gips, beton en pleisterwerk, hebben een onregelmatige zuigkracht. Om een mooier eindresultaat en hechting te krijgen is het verstandig om zo’n muur voor te behandelen met een voorstrijk. Histor Perfect Base Muur Voorstrijk zorgt voor een strakker eindresultaat, zonder kleurverschil of vlekken. De voorstrijk is al droog na 1 uur, overschilderbaar na 16 uur en geschikt voor zowel binnen als buiten.

Geen producten gevonden...
Terug naar producten overzicht
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »