Je hebt nog geen producten in je winkelwagen...

Histor Verf

1 Product(en)
Sorteer op:

Histor Verf heeft diverse collecties in hun assortiment zoals:

  • Histor Perfect Finish 
  • Histor One
  • Histor The Color Collection
  • Histor Goud en Zilver verf
  • Histor Schoolbordenverf

Histor Perfect Finish:

Naast de Perfect Finish Hoogglans lak en Perfect Finish Zijdeglans lak heeft ook Histor op de trend ingespeeld door een matte lak op de markt te brengen. Deze lakken zijn op terpentinebasis, sterk, prettig te verwerken en goed dekkend.
Omdat lak op terpentinebasis kan vergelen is er ook de Histor Perfect Finish Acryl Hoogglans, deze hoogglanslak op terpentinebasis is perfect voor binnen.

Speciaal voor radiatoren, verwarmingsbuizen en verwarmingen is er de Perfect Base Radiatorlak. Histor Radiatorlak is warmtebestendig tot 100°C en niet vergelend maar wat deze lak zo speciaal maakt is dat hij te mengen is in iedere gewenste kleur, zodat je verwarming niet meer op hoeft te vallen in je interieur.
Aan een traplak stel je natuurlijk heel andere eisen dan aan een gewone lak en daarom heeft Histor de Perfect Base Trapverf die in iedere kleur gemengd kan worden in 500 ml en 1 liter. In 750 ml hebben ze nog kant-en klaar Histor Perfect Base Trapverf in wit, grijs en zwart. Alle Histor trapverf is op waterbasis en daardoor niet vergelend.
Daarnaast is heeft Histor ook nog een beton- en vloer verf. Deze zijdeglanzende betonverf is kras- en slijtvast en in alle kleuren leverbaar. Zo kunt u uw vloer in ieder gewenste kleur schilderen.

Histor One:

Voor Histor One hebben ze bij Histor alle registers opengetrokken. De verf is met zorg en veel gevoel voor detail gemaakt, met een combinatie van ambachtelijke traditie, hoogwaardige technologie en het inzicht van moderne stylisten. Het resultaat? Verf van topkwaliteit – reinigbaar, sterk, superieure dekking en gemakkelijk aan te brengen. Je blijft genieten van de prachtige verfkleuren.
De lak is er in twee versies:

Histor One op waterbasis:

Hierbij kunt u kiezen voor een Histor One Hoogglans lak, Histor One Zijdeglans lak maar ook een matte Histor One lak behoort tot de mogelijkheden. 
Doordat de lak op waterbasis is, ruikt deze vrijwel niet, dekt goed en droogt snel, maar niet zo snel dat je niet tot een goed eindresultaat kunt komen. Ook de niet geoefende schilder krijgt een mooi eindresultaat met Histor One.

Schildert u liever met verf op terpentinebasis? Ook dan kunt u ook kiezen voor Histor One.
Histor One op terpentinebasis is zeer kras- en slijtvast en uiterst duurzaam. Door de perfecte dekking kan deze lak, die leverbaar is in hoogglans, zijdeglans en mat ook buiten gebruikt worden. 

The Color Collection:

Voor The Color Collection heeft Histor zich laten inspireren door de natuur. Dat zie je terug in de prachtige kleuren, maar ook in de matheid van de verf.

Histor The Color Collection is op waterbasis, niet vergelend, perfect dekkend, prettig verwerkbaar en verkrijgbaar in The Color Collection zijdeglans en The Color Collection mat

Goud en Zilver verf:

Speciaal voor decoratieve toepassingen heeft Histor Goudverf in het assortiment. Deze lak is niet geschikt voor gebruiksvoorwerpen. 
Ook heeft Histor Zilververf. Breng bv een sjabloon aan op de muur met zilververf, maak een stralende blikvanger van een stoel of schilder al je (verschillende) fotolijstjes ermee voor een harmonieus geheel.
Histor goudverf en zilververf kan iets afgeven. Om dit te voorkomen kunt u ervoor kiezen om af te werken met een geschikte blanke lak (vernis)

Schoolbordenverf:

Histor Schoolbordenverf is beschrijfbaar met krijt en heeft een krijtmatte uitstraling. Histor Schoolbordenverf is in bijna alle kleuren te mengen en standaard leverbaar in Schoolbordenverf Zwart.

Maak zelf een krijtbord of schilder een deur of wand met schoolbordenverf.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »