Categorieën

Klaar

Filter

Filters

Klaar

Spuitbussen verf

48 Product(en)
Sorteer op:

Spuitbussen verf

Spuitbussen-verf voor een biljartlaken-strak resultaat

Uw rieten tuinstoelen pimpen? De fiets van oma felroze verven? Uw alledaagse tuinhek een unieke look geven? Dat lukt niet zomaar met kwasten en rollers. Wél met spuitbussen. Verf op uw dooie gemak langs de onregelmatige vormen. En bewonder uw resultaat: zo strak als een biljartlaken. Tenminste ... met de juiste techniek. Want spuitbus-verf gebruikt u totaal anders dan verf uit potten. Check eerst bij Verfwebwinkel of uw ondergrond geschikt is voor spuitbussen, en verf dan met deze tips in het achterhoofd:

Do’s-and-don’ts bij spuitbussen

Verf in de aanslag? Wacht! Doorloop eerst deze drie stappen:

  1. Bereid u voor

Schuur het oppervlak. Dek af wat blanco moet blijven. Hangt uw voorwerp aan iets vast, zoals bij een stopcontact, lampenkap of brievenbus? Maak het dan eerst los. Nog een tip? Knutsel uw eigen ‘spuitcabine’ ineen met een kartonnen doos.

  1. Werk volgens het boekje

Allereerst: schud stevig met de spuitbus(sen). Verf die lang stilstaat, begint soms te ontmengen. Maak er dus eerst weer een homogene vloeistof van. Spuit in meerdere dunne lagen – niet in één dikke. Begin en eindig elke beweging naast het voorwerp, en laat elke keer de knop even los. Oefen eerst op een ander oppervlak tot u deze techniek onder de knie hebt!

  1. Heb geduld

Klaar? Wacht dan met een volgende laag tot de droogtijd is verstreken. En raak het voorwerp niet vroeger aan.

Spuitbussen: verf voor al uw ideeën

Verfwebwinkel focust op één merk: Rust-Oleum. Waarom? Omdat dat veruit het beste is: top in kleurkwaliteit en duurzaamheid. Ook bevatten die spuitbussen méér verf dan die van concurrenten. U realiseert met één spuitbus verf dus heel wat ideeën. Bovendien dient spuitbussen-verf niet alleen voor graffitiartiesten of hippe doe-het-zelvers. Wilt u bijvoorbeeld lijnen markeren op uw parking, grasveld of industrievloer? Dan raakt u met een kwast niet ver. Tijd om verf in spuitbussen te kopen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »